Tørka frukt
Tørka frukt

Alvens tørka frukt er sesongenes forskjellige frukter skånsomt tørket (max 42 grader) og pakket. Kun rene frukter tørkes, og med denne konserveringen bevarer vi alle enzymer og næringstoffer i frukten.

Smaksvarianter: Banan, Blåbær, Epler, Jordbær (ikke øko), Kiwi, Mango, Morbær, Plommer, Pærer og Solbær.

Alvekjeks
Alvekjeks

Alvekjeks er en blanding av sesongens frukter, sammen med utvalgte frø, kaldslynget honning og vanilje. Kjeksen blir tørket på lav varme (max42 grader). Resultatet er en rå og særdeles næringsrik kjeks.

Smaksvarianter: Banan og Blåbær/Banan.

Ingredienser: Banan, Gresskarfrø, Hampfrømel, Hasselnøtt, Honning, Sesamfrø, Solsikkefrø og Vanilje.

Rå sjokolade
Rå sjokolade

I Alvens rå sjokolade, blandes to av de mest næringsrike frøene vi kjenner til, hampfrøet og kakaofrøet er mikset sammen med kaldslynget honning, ren vanilje og tørket frukt. Resultatet er en rå, upasturisert konfekt av en sjokolade laget helt uten bruk av sukker, mel og melk.

Smaksvarianter: Blåbær/Banan, Hasselnøtt, Jordbær (ikke øko), Mango, Plommer, Pærer, Solbær og Syltet ingefær.

Ingredienser: Hampfrømel, Honning, Kakaomasse, Kakaosmør, Morbær og Vanilje.

Norsk viltvoksende chagasopp
Norsk viltvoksende chagasopp

Chaga er en sopp med en kaffelignende smak. Chaga er et adaptogen og øker produksjon av T- celler som virker immunregulerende, krefthemmende, svulsthemmende, genbeskyttende, generelt styrkende (tonikum), blodrensende, blodsukkersenkende, smertestillende, magestyrkende, leverstyrkende, betennelseshemmende, bakteriehemmende og virushemmende. Soppen utgjør den kraftigste naturlige antioksidanten som er kjent. Av alle medisinske sopper har chaga trolig det største mangfoldet av medisinske egenskaper.

Ingredienser: Chagasopp.

Enkelte produkter kan inneholde spor av nøtter.

opp